Stucwerk

Wilt u uw muur of plafond behangen of schilderen, maar is de ondergrond niet egaal? Kies dan voor sausklaar of behangklaar stucwerk. De stucadoor brengt een laag pleister aan, waardoor de ondergrond netjes wordt afgewerkt en klaar is voor een mooi behang of een frisse lik verf.

Heeft u een betegelde of gemetselde muur en is de ondergrond scheef of ongelijk? Dan brengt de stucadoor een dikke laag raapwerk aan. Dit is een gipslaag met een dikte van 7 millimeter tot 5 centimeter. Zitten er enkel wat scheurtjes of oneffenheden in de ondergrond? Dan voldoet een dunne laag pleister van 1 tot 6 millimeter, dit wordt ook wel pleisterwerk genoemd.

Bij behangklaar stucwerk zijn kleine oneffenheden in de muur geen probleem, u gaat het toch (laten) behangen waardoor hier niets meer van te zien is. Als de muur of plafond geverfd moet worden dan dient de ondergrond helemaal glad en egaal te zijn.

Kwaliteit gegarandeerd

Het laten stucen van uw woning is een behoorlijke investering. Door het werk goed te laten uitvoeren door een professionele stucadoor voorkomt u frustraties en onvoorziene kosten.